Βίντεο: Απόκτησε το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσουν χρησιμοποιώντας μια πάστα… από κουρκουμά

Ο άνδρας του βίντεο φτιάχνει μία πάστα από κουρκουμά, η οποία τον βοηθάει ώστε να αποκτήσει… ένα καταπληκτικό χαμόγελο.

Μαθαίνουμε συνεχώς για τα οφέλη του κουρκουμά. Είναι ένα μπαχαρικό που χρησιμοποιείται συχνά στην ινδική κουζίνα. Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Έχει ακόμα ένα εκπληκτικό πλεονέκτημα για το οποίο ο κόσμος μιλάει όλο και περισσότερο σήμερα. Έχει να κάνει με την ουλίτιδα!

Υπήρχε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Περιοδικό της Ινδικής Κοινωνίας Περιοδοντολογίας, η οποία έδειχνε ότι ο κουρκουμάς μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικός από τα παραδοσιακά σκευάσματα για την θεραπεία της ουλίτιδας.

Αυτά είναι ευχάριστα νέα, αφού τα στοματικά διαλύματα συχνά περιέχουν συστατικά που πολλοί νιώθουν ότι είναι σκληρά και μπορεί να έχουν και άλλες παρενέργειες με τη συχνή χρήση. Μια αποτελεσματική και φυσική μέθοδος είναι προτιμότερη.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 1 κ.σ έλαιο καρύδας 0,5-1κ.γ σκόνη κουρκουμά Λίγο έλαιο μέντας

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

  • Βρέξτε την οδοντόβουρτσά σας και βουτήξτε τη στο μίγμα. Βουρτσίστε τα δόντια σας κανονικά και αφήστε το για 3-5 λεπτά. Φτύστε το μείγμα και ξεπλύντε.
  • Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το μείγμα καθημερινά για εφτά μέρες μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.