Υπολογίσαμε πόσες γυναίκες παίρνει ένας μουσουλμάνος στον παράδεισο [βίντεο]

Υπολογίσαμε πόσες γυναίκες παίρνει ένας μουσουλμάνος στον παράδεισο [βίντεο]

Στο άκρως ενδιαφέρον και επεξηγηματικό βίντεο που θα παρακολουθήσετε, ένας ιμάμης εξηγεί πόσες γυναίκες (παρθένες και κορίτσια) παίρνει ένας μουσουλμάνος όταν πάει στον παράδεισο.

Το βίντεο έχει υπότιτλους στα αγγλικά, αλλά θα κάνουμε και εμείς την καταμέτρηση.

Λοιπόν, σύμφωνα με τον ιμάμη έχουμε και λέμε:

Κάθε άνδρας μουσουλμάνος παίρνει τουλάχιστον δύο μαυρομάτες παρθένες όταν πάει στον παράδεισο.

Κάθε παρθένα έχει από 70 κορίτσια σκλάβες να την υπηρετούν.

Επιτρέπεται, στον παράδεισο πάντα, οι άνδρες να κάνουν έρωτα τόσο με την παρθένα όσο και με τις 70 σκλάβες της.

Για κάθε σύζυγο του μουσουλμάνου, από αυτό τον κόσμο, που πεθαίνει και μπαίνει στον παράδεισο, ο μουσουλμάνος (στον άλλον κόσμο) παίρνει «δώρο» 70 μαυρομάτες παρθένες.

Υπάρχουν, εξηγεί ο ιμάμης, τριών κατηγοριών γυναίκες στον παράδεισο.

α) Οι γυναίκες αυτού του κόσμου που πεθαίνουν και πάνε στον παράδεισο, όπου η κάθε μία ακολουθείται από 70 μαυρομάτες παρθένες,

β) η δεύτερη κατηγοριών γυναικών στον παράδεισο είναι οι μαυρομάτες παρθένες που κάθε μία έχει 70 κορίτσια υπηρέτριες, γ) τα κορίτσια υπηρέτριες είναι η τρίτη κατηγορία γυναικών στον παράδεισο.

Δηλαδή ένας μουσουλμάνος που πεθαίνει και πάει στον παράδεισο και είχε παντρευτεί μόνο μία γυναίκα σε αυτή τη ζωή, παραλαμβάνει μόλις φτάσει στον άλλο κόσμο δύο παρθένες μαυρομάτες και 140 κορίτσια υπηρέτριες. Σύνολο 142. Μόλις πεθάνει και η γυναίκα του και πάει και τον βρει στον παράδεισο, φέρνει μαζί της ακόμα 70 παρθένες. Η κάθε μία από αυτές τις 70 παρθένες έχει επίσης από 70 κορίτσια υπηρέτριες. Ο μουσουλμάνος μπορεί να κάνει έρωτα με όλες τους.

Ας υπολογίσουμε λοιπόν: 72 παρθένες επί 70 υπηρέτριες μας κάνει 5040 γυναίκες + η σύζυγος = 5041. Και αυτό σε περίπτωση που ο μουσουλμάνος είναι μονογαμικός και δεν κάνει κάποιον ηρωισμό, οπότε οι παρθένες αυξάνονται ραγδαία και μαζί τους οι 70 υπηρέτριες που κάθε μία έχει.

Ο ιμάμης συνεχίζει. Εάν υποθέσουμε ότι παντρευτείτε 4 γυναίκες, πόσες θα πάρετε στον άλλον κόσμο; Έκπληκτοι ακούν οι πιστοί από κάτω και απλά δεν μπορούν να… υπολογίσουν τι τους περιμένει.

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Everything U wanted to know about Sex in Paradise, but…Posted by Tarek Fatah on Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.