Ποιον Μεσσία αναμένουν οι μουσουλμάνοι; (βίντεο)

Ποιον Μεσσία αναμένουν οι μουσουλμάνοι; (βίντεο)

O Μαχντί πιστεύεται ότι είναι εκείνος που οδηγήθηκε από τον Αλλάχ και θα είναι επικεφαλής της επερχόμενης παγκόσμιας ισλαμικής κυβέρνησης (χαλιφάτο) που θα δώσει όλα τα «καλά» στους μουσουλμάνους, χρυσάφια, παρθένες και όλοι θα ζουν μέσα στην ειρήνη και την ασφάλεια.

Μάλιστα τον ερχομό του είχε προαναγγείλει στον ΟΗΕ ο Αχμαντινετζάντ το 2012.

Στην δε παλαιά διαθήκη το ίδιο περιμένουν και οι Εβραίοι, την εκπλήρωση της συμφωνίας του Γιαχβέ (του Θεού τους) που τους λέει δια στόματος των προφητών, όσον αφορά τον Μεσσία ότι θα έρθει και θα τους αποκαταστήσει σαν κυρίαρχο λαό επί όλων των εθνών εδώ πάνω στη Γη και θα κυριαρχήσει και θα καθίσει στο θρόνο του στα Ιεροσόλυμα.

Εδώ να πούμε πώς ο Θεός της Παλαιάς διαθήκης των Εβραίων, που εννοείτε ΔΕΝ είναι ο Θεός των Χριστιανών, αλλά και ο Αλλάχ είναι ο ίδιος ψευτοθεός, που θέλει λιθοβολισμούς ακρωτηριασμούς, αφού όπως είναι γραμμένο μέσα στην Πεντάτευχο σε πολλά σημεία, όποιος δεν υπακούει στις προσταγές του Γιαχβέ πρέπει άμεσα να λιθοβολείτε.

Ομοίως το ίδιο λέει και ο Αλλάχ, «ή Αλλάχ ή θάνατος»

Μόνο ο Χριστός είπε Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν, δηλαδή όποιος θέλει ας με ακολουθήσει.

Πίσω από το προσωπείο του Γιαχβέ αλλά και του Αλλάχ κρύβεται ο ίδιος εχθρός, ο Σαμαέλ ή Σάκλα, ή Γιαλνταμπαόθ, ή Σατανάς όπως είναι πιο γνωστός στους ανθρώπους.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.