Πάρνηθα: Αυτό είναι το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας που είναι χτισμένο πάνω σε βράχο (βίντεο)

Πάρνηθα: Αυτό είναι το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας που είναι χτισμένο πάνω σε βράχο (βίντεο)

Tο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στην Πάρνηθα, βρίσκεται μέσα σε ένα πανέμορφο καταπράσινο τοπίο, ενώ μάλιστα είναι και σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα. Η Αγία Μαρίνα στην Πάρνηθα είναι ένα από τα πιο ωραία εκκλησάκια της Αττικής σε μία τοποθεσία που σφύζει από πράσινο, σε ένα πολύ απόμερο και ήσυχο μέρος.

Η προσέγγιση γίνεται από τον οικισμό του Αυλώνα με το αυτοκίνητο να πρέπει να διανύσει αρκετά χιλιόμετρα δύσκολου και λασπώδους χωματόδρομου για να φτάσει κάποιος στην αρχή του πεζοπορικού μονοπατιού. Η διαδρομή είναι σχετικά εύκολη, ευχάριστη, με περίπου 1 ώρα πεζοπορία. Το εκκλησάκι βρίσκεται πάνω σε έναν βράχο που βγαίνει από μία «θάλασσα» με πεύκα

Μια επίσκεψη που αξίζει τον κόπο για την ομορφιά της πεζοπορία και του καταπράσινου τοπίου. Το βίντεο είναι από την ομάδα Up Drones στο youtube που κάνει εξαιρετική δουλειά.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.