ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα των Αγιορειτών μοναχών

Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα των Αγιορειτών μοναχών

Η Βασιλική Μονή του Δοχειαρίου Αγίου Όρους στέλνει το δικό της μήνυμα για τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων.

Άκρως επίκαιρες οι ευχές από την Βασιλική Μονή του Δοχειαρίου Αγίου Όρους..

Διαβάστε αναλυτικά:

Ουκ ανατέλλει εξ Ανατολών αρτιφαής αστήρ, την προς Βηθλεέμ οδόν δεικνύων, αλλά ρομφαία δίστομος, οίμοι, ηκονημένη, οργής Κυρίου παντοκράτορος, επί την υβρίστριαν τεταμένη Δύσιν. Οι ουράνιοι άγγελοι την ειρήνην αίρουσιν από της γης, την φονόεσσαν ηρώδειον χείρα ανιέντες επί σφαγάς. Η παγγενής νινευιτική μετάνοια απέδρα και Φινεές ουδείς…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλ᾽ όσοι πιστοί, προσέλθωμεν προς τον εν πενιχρά τη φάτνη ανακλινόμενον Θεόν ενανθρωπήσαντα, προσκομίζοντες, αντί γηίνων δώρων, δάκρυα μετανοίας, είπως ίλεως γένηται ημίν. Αμήν. Γένοιτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.