Από 21 – 25/1 στην ενορία του Αγίου Αθανασίου Κατούνας η εικόνα της Παναγίας “Φοβεράς Προστασίας” από το Άγιο Όρος

Από 21 – 25/1 στην ενορία του Αγίου Αθανασίου Κατούνας η εικόνα της Παναγίας “Φοβεράς Προστασίας” από το Άγιο Όρος

Η ενορία του Αγίου Αθανασίου Κατούνας, την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου έως και την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016, υποδέχεται με ιδιαίτερη ευλάβεια και τιμή την εικόνα της Παναγίας «Φοβεράς Προστασίας» της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

17:00 μ.μ. Υποδοχή της Θαυματουργού Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Φοβεράς Προστασίας από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους, στην πλατεία της πόλεώς μας υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. ΚΟΣΜΑ.

Τέλεση Δοξολογίας επί τη αφίξει της Ιεράς Εικόνος και εν συνεχεία η ακολουθία του Εσπερινού.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

10:00 π.μ. θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση της

Παναγίας της Φοβεράς Προστασίας.

19:30 μ.μ. Ιερά Αγρυπνία.

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

10:00 π.μ. θα τελεσθεί Ακολουθία των Χαιρετισμών της Παναγίας μας.

17:00 μ.μ. Αναστάσιμος Εσπερινός.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. ΚΟΣΜΑ και Χειροτονία Διακόνου.

17:00 μ.μ. Μυστήριον Ιερού Ευχελαίου.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

07:00 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

17:00 μ.μ. Ιερά Παράκληση και αναχώρηση της Ιεράς Εικόνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

πηγη agioritikovima.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.