Τομ Κρουζ: Οι Σαϊεντολόγοι τον υποχρέωσαν να αποκόψει τα παιδιά του από τη Νικόλ Κίντμαν

Τομ Κρουζ: Οι Σαϊεντολόγοι τον υποχρέωσαν να αποκόψει τα παιδιά του από τη Νικόλ Κίντμαν

Μια νέα καταγγελία για τις σχέσεις του Τομ Κρουζ με την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας προκαλεί αναταραχή στο Χόλιγουντ και νέα ερωτηματικά για την προσωπική ζωή του γνωστού σταρ.

Σε συνέντευξή της στο RadarOniline.com, η πρώην Σαϊεντολόγος Σαμ Ντομίνγκο υποστηρίζει ότι η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας υποχρέωσε τον Κρουζ να αποκόψει τα παιδιά του από την πρώην σύζυγό του, Νικόλ Κίντμαν, όταν το ζευγάρι χώρισε και η Κίντμαν αφορίστηκε από την εκκλησία.

Η Ντομίνγκο υποστηρίζει ότι την απόφαση για την αποκοπή της Ιζαμπέλα και του Κόνορ Κρουζ από την μητέρα τους την έλαβε ο ίδιος ο Τομ Κρουζ και ότι στη συνέχεια ουσιαστικά καθοδήγησε τα παιδιά στο πώς να βλέπουν και να αντιμετωπίζουν την Κίντμαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσέθεσε ότι η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας έχει μια εξαιρετικά σκληρή άποψη για την Κίντμαν, η οποία χώρισε με τον Κρουζ το 2001, και ότι τα υιοθετημένα παιδιά του Τομ Κρουζ δεν είχαν καμία απολύτως επιλογή σχετικά με τη στάση τους και τη ζωή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.