ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Έβγα έξω»! Οργή στην Πάτρα με τον Μητροπολίτη (βίντεο)

«Έβγα έξω»! Οργή στην Πάτρα με τον Μητροπολίτη (βίντεο)

Μέχρι και έξω από το Επισκοπείο της Πάτρας έφθασαν οι πολίτες που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, καθώς η οργή αυξάνεται.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά των συγκεκριμένων εμβολίων για τον κορωνοϊό και της κυβέρνησης και στράφηκαν κατά του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου, αφού τον καλούσαν να βγει στο μπαλκόνι και φώναζαν πως δεν είναι άξιος όπως οι παλαιότεροι, Παλαιών Πατρών Γερμανός και άλλοι Ιεράρχες.

Ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος έχει χαρακτηρίσει το εμβόλιο ως «δώρο Θεού προς την επιστήμη».

Οι διαδηλωτές έμειναν στο σημείο για αρκετή ώρα ενώ ένας πολίτηςσήκωσε πλακάτ και το έβαλε μπροστά από την πόρτα του Επισκοπείου.

Στο σημείο δεν υπήρξε παρουσία της αστυνομίας, καθώς η κυβέρνηση δρούσε στρατηγικά και δεν ήθελε να πάρει έκταση το θέμα, ενώ τελικά ο Μητροπολίτης προτίμησε να μην βγει στο μπαλκόνι, αντιλαμβανόμενος πως θα μπορούσαν να προκληθούν επεισόδια.

Όλα αυτά που εφαρμόζονται προκαλούν χάος και οργή.

Από την μία ο παραλογισμός των κρατικών «ειδικών» και η άκαμπτη, στα όρια της απανθρωπιάς, στάση κυβερνώντων, από την άλλη η κοινωνία που «βράζει».

Στην μέση υπάρχουν οι πραγματικοί επιστήμονες που λένε την αλήθεια αλλά δεν εισακούονται από την Πολιτεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.