Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Αγάπη προς τον συνάνθρωπο και η ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες»

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Αγάπη προς τον συνάνθρωπο και η ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες»

«Στόχος μας να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και η ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες», ευχήθηκε για το νέο έτος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στον ρ/σ 89,5 της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Εξάλλου, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την ευχή: «Μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους αγαπητούς μου αδελφούς και τα αγαπητά μου παιδιά χρόνια πολλά και ευλογημένα».

Επίσης, επισήμανε ότι «ιδιαίτερα αυτήν την ημέρα που αλλάζει ο χρόνος, που νέες προσδοκίες ανατέλλουν και δημιουργούνται στο μυαλό και στην καρδιά νέα όνειρα, νέες σκέψεις και προγράμματα, να προσγειωθούμε, να δούμε την πραγματικότητα και τις δυσκολίες και στόχος μας να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο, η ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αναφορά του στην πανδημία, ο Μακαριώτατος υπογράμμισε: «Να παρακαλέσουμε τον Θεό γρήγορα να τελειώσει η μεγάλη αυτή δοκιμασία της πανδημίας και να συνεχίσουμε το έργο μας μέσα σε έναν καλό αγώνα ζωής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.