ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μητροπολίτης Κοζάνης: «Εκείνες φώναζαν, δεν κάνω διάκριση – Θα χαϊδεύουμε την αμαρτία;»

Μητροπολίτης Κοζάνης: «Εκείνες φώναζαν, δεν κάνω διάκριση – Θα χαϊδεύουμε την αμαρτία;»

Ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος απάντησε στις αντιδράσεις, επιμένοντας στα όσα είπε και εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν να μιλήσει με αυτόν τον τρόπο.

“Σέβομαι την γυναίκα διότι είχα μάνα, 3 νύφες και 3 αδερφές. Και πάνω απ’ όλα, η μεγάλη μάνα μας, η Παναγία. Αλλά δεν μπορεί ένας αρχιερεύς να αφήνει ανεξέλεγκτο τον θόρυβο εκ μέρους των γυναικών την ώρα του μεγάλου Αγιασμού” είπε μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του Mega. Όταν η δημοσιογράφος του επισήμανε ότι κάποιοι τον κατηγορούν επειδή απευθύνθηκε μόνο στις γυναίκες και όχι σε όλους τους πιστούς, απάντησε: “Εκείνες φώναζαν, δεν κάνω διάκριση σε κανέναν. Είπαμε όλοι έχουμε βγει από μια μάνα. Αλλά τι δηλαδή; Θα χαϊδεύουμε την αμαρτία;”.

“Κάπου πρέπει να πεις δυο λόγια. Δεν πρέπει να σχολιάζουμε; Δεν πρέπει να διδάσκουμε;” τόνισε. Όταν ρωτήθηκε γιατί θεωρεί πως τον κατηγορούν για σεξιστικά σχόλια, σημείωσε: “Δεν μπορώ να αντέξω μερικά πράγματα. Θα μιλήσω εναντίον της γυναίκας που πάνω από την Αγία Τράπεζα είναι η Παναγία μας; Αλλά θα αφήσω ανεξέλεγκτο… τότε τι είναι; Να χαϊδεύουμε είμαστε; Δεν έμαθα να χαϊδεύω στη ζωή μου. Δεν πρέπει να πω δυο κουβέντες στον λαό;”.

“Τίποτα αυτές. Σας παρακαλώ κυρίες μου, σας παρακαλώ. Και εκείνες εκεί, να πάνε να πέσουνε πάνω στην κολυμπήθρα, να πέφτουν πάνω στην εξέδρα. Αφού αγανάκτησαν ακόμη και οι άνθρωποι μέσα. Αλλά είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι με έχουν μανία εδώ, από τον καιρό που με έστειλε η εκκλησία. Τι να κάνουμε; Δεν είναι η πρώτη φορά. Και την άλλη φορά πριν από τέσσερις μήνες, δεν με έβγαλαν πάλι στα site;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διότι σχολίασα, τι γυναικοκτονία; Δηλαδή η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος; Ανθρωποκτονία έχουμε. Δεν είναι η γυναίκα δημιούργημα του Θεού; Ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο”, κατέληξε o Mητροπολίτης Παύλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.