ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος για το μεταναστευτικό πρόβλημα

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος για το μεταναστευτικό πρόβλημα

”Κατέστρεψαν μια ολόκληρη χώρα όπως ήταν η Συρία και τις συνέπειες της πληρώνουμε τώρα πρώτοι εμείς και οι Ιταλοί που είναι δίπλα μας. Οι δε άλλοι οι μεγάλοι, οι Γάλλοι και οι Γερμανοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε μόλις τώρα ξεκινούν για να δούνε τι μπορεί να κάνουν. Νομίζω είναι λίγο αργά”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Άνθιμος.

Σχολιάζοντας ερώτηση της δημοσιογράφου για την δήλωσή του ”Τους αγαπάμε αλλά δεν χωράμε”, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης τόνισε: ”Το είπα για να ακουστεί στο εξωτερικό, για να καταλάβουν ότι έχουν και αυτοί ευθύνες για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος”.

Στην συνέχεια ο κ. Άνθιμος δήλωσε: ”Η Εκκλησία δεν κάνει διακρίσεις, πάντοτε η παροχή του φαγητού και οποιασδήποτε άλλης δυνατής ανάγκης προσφέρεται σε όλους αδιακρίτως. Ποτέ δεν ζητήσαμε ταυτότητα ή το θρήσκευμα κανενός. Διάκριση μεταξύ χριστιανών και μη χριστιανών δεν υπάρχει.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τα γεγονότα στα ελληνοσκοπιανά σύνορα ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης υπογράμμισε: ”Γνωρίζετε ότι έχω χρόνια σκληρά αναμετρηθεί με τους Σκοπιανούς εξαιτίας της βουλημίας τους και της παράλογης και εγκληματικής διάθεσής τους να λένε ότι η Μακεδονία η Ελληνική είναι δική τους χώρα. Κατά την γνώμη μου ήθελαν να αφήσουν τους μετανάστες να περάσουν τα σύνορα αλλά να έχουν κάποια αμοιβή γιατί είναι μεγάλος ο αριθμός των ανθρώπων που προσπαθούν να περάσουν. Είναι απάραδεκτο για μία χώρα να επιδείξει τέτοια τακτική”.Πηγή: romfea

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.