ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σε ελεγχόμενη κατάσταση η υγεία του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου – Ανέβασε και πάλι πυρετό

Σε ελεγχόμενη κατάσταση η υγεία του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου – Ανέβασε και πάλι πυρετό

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συνεχίζει να νοσηλεύεται και όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Χάρης Κονιδάρης, σήμερα η κατάστασή του παραμένει ελεγχόμενη.

Ο Αρχιεπίσκοπος διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και χθες εμφάνισε ήπια συμπτώματα, καθώς ανέβασε πυρετό 37,7. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νωρίς το πρωί, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών του, ενώ λίγο αργότερα, αποφασίστηκε η εισαγωγή του και σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ).

«Η οξυγόνωσή του είναι πλήρως ελεγχόμενη, για αυτό το λόγο μπήκε και στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, υπό στενή παρακολούθηση», ανέφερε η Διευθύντρια της Α’ ΜΕΘ Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια πνευμονολογίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Η κ. Κοτανίδου επισήμανε ότι ο λόγος της εισαγωγής του Αρχιεπισκόπου ήταν αφενός η προχωρημένη ηλικία του και αφετέρου τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ήπια τα συμπτώματα του Ιερώνυμου

Για την κατάσταση υγείας του Αρχιεπισκόπου μίλησε ο κ. Κονιδάρης, τονίζοντας ότι «ήταν ένα προληπτικό μέσο η εισαγωγή του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Βρίσκεται σε θάλαμο COVID και αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα με τη θερμοκρασία του είναι στο 37,7».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως εξήγησε ο κ. Κονιδάρης, «ο Αρχιεπίσκοπος έκανε επαναλμβανόμενα τεστ, ενώ όταν συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό το τεστ ήταν αρνητικό. Τη Δευτέρα όμως επανέλαβε το τεστ και την Τρίτη βρέθηκε θετικός, ενώ αμέσως κινήθηκαν οι διαδικασίες εισαγωγής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.