Διαβάστε με δάκρυα στα μάτια:Τα παράπονα ενός Τζιχαντιστή:”Oι σύντροφοι είναι αγενείς, μου κλέβουν τα παπούτσια και…”

Διαβάστε με δάκρυα στα μάτια:Τα παράπονα ενός Τζιχαντιστή:”Oι σύντροφοι είναι αγενείς, μου κλέβουν τα παπούτσια και…”

Ο Omar Hussain εργαζόταν κατά το παρελθόν, ως φύλακας σε σούπερ μάρκετ στη Βρετανία. Πλέον, πέταξε τη στολή του σεκιούριτι και φόρεσε αυτή που φορούν οι τζιχαντιστές, μαχόμενος στο πλευρό τους.

Ο 27χρονος από το High Wycombe του Ηνωμένου βασιλείου, συνηθίζει να γράφει σε μπλογκ, όπου εκθέτει τις ιδέες του, αλλά και τα παράπονά του για τους συντρόφους τους. Γράφοντας με το νέο του όνομα, Abu Saeed al Britani, ο νεαρός γενειοφόρος τζιχαντιστής εκτός του ότι προειδοποιεί τους ανθρώπους της Δύσης, βγάζει το «φτυάρι» για τους Άραβες τζιχαντιαστές.

Οι Άραβες, γράφει, είναι αγενείς, δεν ξέρουν να στέκονται σε ουρά και τρώνε σαν σχολιαρόπαιδα. Σε μια απίστευτη εξομολόγηση, ανέφερε ότι οι «συνάδελφοί» του μιλούν δυνατά όταν εκείνος θέλει να κοιμηθεί, εισχωρούν στο χώρο του και κλέβουν τα παπούτσια του. Ο ίδιος είναι έξαλλος και για το ότι είναι άθλιοι οδηγοί και χρησιμοποιούν το φορτιστή του για να φορτίσουν τα κινητά τους…

«Μπορεί να περιμένεις μια ώρα στην ουρά και τότε ένας Άραβας να έρθει και να σε σπρώξει από την ουρά και να μπει μπροστά», σημειώνει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει «η διαφορά ενός Άραβα και ενός μη Άραβα, είναι στους τρόπους. Είναι σαν τη διαφορά μεταξύ του παραδείσου και της κόλασης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 27χρονος γράφει τα παράπονά του: νωρίτερα φέτος, είχε καταγγείλει ότι αναγκαζόταν να ξεφλουδίζει πατάτες χωρίς αποφλοιωτή, έγραφε για το ότι αντιμετώπιζε δυσκολίες με τη μπουγάδα των ρούχων του αλλά και για τη δυσκολία του να βρει μια τζιχαντ νύφη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.