ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Tρόμος στη Δύση: “Οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν πυρηνικό ολοκαύτωμα”

Tρόμος στη Δύση: “Οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν πυρηνικό ολοκαύτωμα”

Οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν πυρηνικό ολοκαύτωμα στη Δύση υποστηρίζει δημοσιογράφος που πέρασε 10 ημέρες μαζί με τους φανατικούς ισλαμιστές, στο πλαίσιο έρευνας του για το ISIS.  

Ο 77χρονος Γερμανός δημοσιογράφος Jürgen Todenhöfer που κατέγραψε τις εμπειρίες του στο βιβλίο «Inside IS – Ten Days In The Islamic State» κάνει λόγο για τη  “μεγαλύτερη θρησκευτική κάθαρση στην ιστορία» και προειδοποιεί ότι η Δύση υποτιμά συστηματικά τη δύναμη των τζιχαντιστών που καταστρώνουν σχέδια δολοφονίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων.      

Οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν πυρηνικό ολοκαύτωμα στη Δύση

«Δεν βλέπω κανέναν που να έχει τη δυνατότητα να τους σταματήσει. Μόνο οι Άραβες μπορούν να σταματήσουν το ISIS. Επέστρεψα πολύ απαισιόδοξος.”, δήλωσε ο δημοσιογράφος που πέρασε 10 ημέρες στα στρατόπεδα των τζιχαντιστών αφού πρώτα διαπραγματευόταν επί μήνες μέσω Skype μαζί τους για να του επιτρέψουν την έρευνα.       Ο Todenhöfer μίλησε επίσης για «εκστατικό ενθουσιασμό» που επικρατεί μεταξύ των τζιχαντιστών  οι οποίοι ελέγχουν μια έκταση μεγαλύτερη από το Ηνωμένο Βασίλειο και υποδέχονται κάθε ημέρα εκατοντάδες πρόθυμους μαχητές από όλο τον κόσμο.     Οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν πυρηνικό ολοκαύτωμα στη Δύση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

  Η άδεια δόθηκε επειδή κατά το παρελθόν ο Τοντενχόφερ υπήρξε ιδιαίτερα επικριτικός στην πολιτική των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.