ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

10.000 τζιχαντιστές έχουν παραδοθεί στον στρατό της Συρίας

10.000 τζιχαντιστές έχουν παραδοθεί στον στρατό της Συρίας

Ο Σύρος υπουργός Επικρατείας υπεύθυνος για θέματα εθνικής συμφιλίωσης Αλί Χαϊντάρ (Ali Haidar) δήλωσε ότι περίπου 10.000 ένοπλοι έχουν παραδοθεί στις Αρχές της Συρίας τα τελευταία δύο χρόνια, προσθέτοντας ότι ο λεγόμενος «Ελεύθερος Συριακός Στρατός» δεν διαφέρει σε τίποτα από τις υπόλοιπες τρομοκρατικές οργανώσεις.

Σε συνέντευξή του στο ρωσικό Sputnik που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, ο Χαϊντάρ υπογράμμισε ότι 6.000 ένοπλοι στασιαστές παραδόθηκαν στις Αρχές στη Δαμασκό μόνο τους τελευταίους έξι μήνες.

Επεσήμανε ότι το κράτος της Συρίας είναι αποφασισμένο να καταπολεμήσει την τρομοκρατία και οι πρόσφατες προσπάθειες που έχουν γίνει και από τους συμμάχους της Συρίας θα βοηθήσουν τον συριακό στρατό να απελευθερώσει μεγάλες εκτάσεις της χώρας από τον έλεγχο των τζιχαντιστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επιτυχίες των τελευταίων εβδομάδων στα πεδία των μαχών, είπε ο υπουργός, γλίτωσαν πολύτιμο χρόνο και ενίσχυσαν την ικανότητα του συριακού στρατού να βάλει ένα τέλος στη μάχη ενάντια στους τρομοκράτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.