ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το Ισλαμικό Κράτος λιθοβόλησε δύο ομοφυλόφιλους στο Χαλέπι (Σκληρές φωτό)

Το Ισλαμικό Κράτος λιθοβόλησε δύο ομοφυλόφιλους στο Χαλέπι (Σκληρές φωτό)

Ενώ οι κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας με τους συμμάχους τους Ιρανούς Φρουρούς της Επανάστασης, Λιβανέζους μαχητές της Χεζμπολάχ και Ιρακινούς παραστρατιωτικούς σιίτες, δίνουν μάχη στα νότια του Χαλεπιού ενάντια στους τζιχαντιστές, αποσκοπώντας στην απελευθέρωση των συνοικιών της πόλης που ελέγχουν οι σουνίτες εξτρεμιστές, το Ισλαμικό Κράτος προχώρησε σε ένα ακόμα φριχτό έγκλημα στο Χαλέπι.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο twitter από τους τζιχαντιστές, το Ισλαμικό Κράτος λιθοβόλησε μέχρι θανάτου δύο άνδρες στο Χαλέπι που βρέθηκαν ένοχοι ομοφυλοφιλίας.

Συνήθως η ποινή για την ομοφυλοφιλία προβλέπει ο καταδικασμένος να οδηγηθεί στο υψηλότερο κτίριο της περιοχής, να πεταχθεί από την ταράτσα του και μόλις το σώμα προσκρούσει στο έδαφος τότε να τον αποτελειώσουν με λιθοβολισμό.

Σε αυτή την περίπτωση οι δύο άνδρες λιθοβολήθηκαν στο έδαφος, δίχως να ριχτούν από κάποια ταράτσα στο έδαφος.

Μόνο όταν το Χαλέπι απελευθερωθεί από τους τζιχαντιστές θα σταματήσουν αυτά τα φριχτά εγκλήματα. Την ίδια ώρα Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ και ορισμένοι δυτικοί, ισχυρίζονται ότι στο Χαλέπι η κυβέρνηση της Συρίας και η ρωσική Πολεμική Αεροπορία χτυπάνε τους «μετριοπαθείς». Οι φωτογραφίες αυτές αποδεικνύουν αποστομωτικά ποιοι είναι οι «μετριοπαθείς αντάρτες» στο Χαλέπι.

Όπως θα δείτε η εκτέλεση έγινε δημοσίως σε ένα μικρό αριθμό συμπαθούντων των τζιχαντιστών.

Οι τζιχαντιστές είχαν απλώσει και ένα τεράστιο λευκό σεντόνι, για να μη λερωθεί το οδόστρωμα από τα αίματα (νοικοκύρηδες άνθρωποι).

Οι δύο άνδρες κατέφθασαν με τα μάτια κλειστά και τα χέρια δεμένα στην πλάτη. Στήθηκαν στη μέση του σεντονιού και εκεί τους λιθοβόλησαν μέχρι να τους σκοτώσουν.

Το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποιεί νεαρούς τζιχαντιστές, που υπηρετούν στη θρησκευτική Αστυνομία που έχει συστήσει, ως δολώματα. Παριστάνουν τους ομοφυλόφιλους που αναζητούν συντροφιά και έτσι πιάνουν όσους ανταποκρίνονται.

Ωστόσο, το Ισλαμικό Κράτος δεν σκοτώνει όλους τους ομοφυλόφιλους. Σύμφωνα με μαρτυρίες, προσπαθεί πρώτα να πάρει λύτρα από τις οικογένειές τους για να τους αφήσει ελεύθερους, με τον όρο όμως ότι θα αυτοεξοριστούν. Εάν τα λύτρα δεν καταβληθούν, τότε τους εκτελεί, όπως πράττει και στις περιπτώσεις ομηρίας.

Επίσης λέγεται ότι το Ισλαμικό Κράτος με την κατηγορία της ομοφυλοφιλίας έχει εκτελέσει και άνδρες που απλά ήταν ενάντιοί του και ήθελε να τους σκοτώσει με αυτόν τον ατιμωτικό τρόπο. lithovolismos1 lithovolismos2 lithovolismos3 lithovolismos4 lithovolismos5 lithovolismos6 lithovolismos7

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
lithovolismos8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.