ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το Ισλαμικό Κράτος επιτίθεται στην πόλη Σαμάρα του Ιράκ (φωτό)

Το Ισλαμικό Κράτος επιτίθεται στην πόλη Σαμάρα του Ιράκ (φωτό)

Το Ισλαμικό Κράτος ανάρτησε στο διαδίκτυο εικόνες που δείχνουν τους τζιχαντιστές του να μάχονται δυτικά της πόλης Σαμάρα του Ιράκ.

Η Σαμάρα είναι χτισμένη στην ανατολική όχθη του ποταμού Τίγρη, στην περιφέρεια Σαλαντίν, και απέχει 128 χιλιόμετρα βόρεια από την πρωτεύουσα Βαγδάτη.

Τον Ιούνιο του 2014 η πόλη δέχθηκε επίθεση από το Ισλαμικό Κράτος. Οι τζιχαντιστές κατάφεραν να καταλάβουν το δημαρχείο και το πανεπιστήμιο της πόλης, αλλά μετά από σκληρές μάχες απωθήθηκαν.

Τώρα, από ό,τι ισχυρίζεται το Ισλαμικό Κράτος, η Σαμάρα δέχεται νέα επίθεση από τις δυνάμεις του. Το Ισλαμικό Κράτος, από ό,τι διαβάζουμε στο Twitter, δίνει σκληρές μάχες και στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Σαμάρα με την Τικρίτ. isis_samara1 isis_samara2 isis_samara3 isis_samara4 isis_samara5 isis_samara6 isis_samara7 isis_samara8 isis_samara9

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
isis_samara10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.