ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτο: Ιμάμης εξέδωσε φετβά για όσους κλέβουν… WiFi !

Απίστευτο: Ιμάμης εξέδωσε φετβά για όσους κλέβουν… WiFi !

Έιναι καποιες φορες που δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να προβληματιστείς. Οι μουσουλμάνοι ιμάμηδες είναι γνωστοί για τις φετβά που κατά καιρούς βγάζουν για τους πιο εξωπραγματικούς λόγους.

Αυτό όμως που έκανε ένας Σαουδάραβας είναι μοναδικό καθώς αποφάσισε ότι έπρεπε να εκδώσει μια τόσο αυστηρή εντολή για όσους κλέβουν… WiFi.

«Το να εκμεταλλεύεται κανείς την υπηρεσία WiFI παράνομα ή χωρίς να το γνωρίζει ο πάροχός της δεν επιτρέπεται» ανακοίνωσε ο Αλί Αλ Χακαμί μέλος της ανώτατης επιτροπής που συμβουλεύει τον Σαουδάραβα ηγεμόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κάθε πάροχος ή χρήστης που πληρώνει για το WiFi θα πρέπει να ερωτάται πριν το χρησιμοποιήσει. Όταν οι υπηρεσίες είναι “ανοιχτές” όπως συμβαίνει σε πάρκα, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία κτλ. δεν υπάρχει πρόβλημα» διευκρινίζει ο Σαουδάραβας ιμάμης…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.