ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Το ISIS σταύρωσε 28χρονο επειδή δεν προσευχήθηκε στο τζαμί (σκληρή φωτό)

Το ISIS σταύρωσε 28χρονο επειδή δεν προσευχήθηκε στο τζαμί (σκληρή φωτό)

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) σταύρωσαν δημοσίως την Πέμπτη, αφού πρώτα τον εκτέλεσαν, έναν άνδρα στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού.

Ο Χουσεΐν Μουχάμαντ, 28 ετών, συνελήφθη από τη «θρησκευτική αστυνομία» της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στην πόλη Αλ Μπαμπ, στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

«Το θρησκευτικό δικαστήριο της Σαρία έκρινε ένοχο τον Μουχάμαντ για αποστασία επειδή αρνήθηκε να συμμετάσχει στις προσευχές στο τζαμί», είπε ένας μιντιακός ακτιβιστής που μίλησε στο ARA News.

«Το δικαστήριο της Σαρία αποφάσισε την εκτέλεση και στη συνέχεια σταύρωση του άνδρα δημοσίως, υποστηρίζοντας ότι είναι αποστάτης που αρνήθηκε να τελέσει τις υποχρεώσεις του και παραβίασε τους βασικούς νόμους του χαλιφάτου», είπε η ίδια πηγή.

Ο Μουχάμαντ σκοτώθηκε με πυροβολικό και στη συνέχεια το πτώμα του σταυρώθηκε σε έναν στύλο ηλεκτροδότησης στο κέντρο της Αλ Μπαμπ.

«Ο νεκρός θα παραμείνει σταυρωμένος για τρεις ημέρες και το Ισλαμικό Κράτος απείλησε τους κατοίκους της πόλης ότι όποιος προσπαθήσει να τον κατεβάσει θα τιμωρηθεί δίχως έλεος», πρόσθεσε ο ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αχμέντ Αλ Μπεΐκ μιλώντας στο ARA News, προσθέτοντας ότι την εκτέλεση παρακολούθησαν εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Το Ισλαμικό Κράτος σταύρωσε 28χρονο επειδή δεν προσευχήθηκε στο τζαμί
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.