ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γαλλία: Η μουσουλμανική κοινότητα αρνείται να θάψει τον σφαγέα του ιερέα

Γαλλία: Η μουσουλμανική κοινότητα αρνείται να θάψει τον σφαγέα του ιερέα

Με κάθε τρόπο καταδικάζει η μουσουλμανική κοινότητα του της βορειας Γαλλίας, την σφαγή του ιερέα Ζακ Αμέλ από τους δύο τζιχαντιστές. Στην περίπτωση του ενός 19χρονου μάλιστα, αρνούνται την ταφή του, καθώς όπως δηλώνουν “συκοφάντησε το Ισλάμ”. 

Ο 19χρονος γεννημένος στην Αλγερία, Αντέλ Κερμίς, ήταν ο ένας από τους δύο τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε μια εκκλησία σκοτώνοντας τον ηλικιωμένο ιερέα. Αν και Γάλλος πολίτης, που έμενε στην ευρύτερη περιοχή στην οποία εκδηλώθηκε η επίθεση, ο Κερμίς, προσπάθησε να φύγει για τη Συρία, όπου θα συνέδραμε το λεγόμενο “Ισλαμικό Κράτος”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν πρόκειται να… βρωμίσουμε το Ισλάμ, με ένα τέτοιο άτομο» τόνισε ο Μοχάμεντ Καραμπιλά, ο επικεφαλής ενός τοπικού τζαμιού στην “Le Parisien”. “Δεν θα συμμετέχουμε προετοιμάζοντας τη σωρό ή την ταφή”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.