Το ISIS εξέδωσε εγχειρίδιο αποκεφαλισμών αμάχων στις δυτικές χώρες!

Το ISIS εξέδωσε εγχειρίδιο αποκεφαλισμών αμάχων στις δυτικές χώρες!

Ένα εγχειρίδιο του τρόμου δημοσιεύει το διαδικτυακό ισλαμιστικό περιοδικό Rumiyah που εκπροσωπεί τις απόψεις του ISIS και ζητάει από όλους τους μουσουλμάνους να σκοτώσουν «απίστους» αμάχους στην Δύση με μαχαίρι!

Ζητάει ατομικές επιθέσεις με μαχαίρι ή επιθέσεις σε μικρές ομάδες ανθρώπων όπως οικογένειες ή φιλικές παρέες. Πλέον το ISIS δεν προσανατολίζεται σε μεγάλα χτυπήματα επίδειξης δύναμης αλλά σε χτυπήματα τα οποία θα φέρουν τον τρόμο στην καθημερινότητα του απλού δυτικού πολίτη.

Ως κατάλληλα μέρη σύμφωνα με το «περιοδικό» των ισλαμιστών θεωρούνται απόμακρες περιοχές χωρίς μεγάλα πλήθη όπως πάρκα, παραλίες, ακτές όπου τα θύματα θα είναι ανυπεράσπιστα.

Το «περιοδικό» δίνει και οδηγίες για το προφίλ των θυμάτων! Άνθρωποι που πάνε ή φεύγουν από την δουλειά τους, κόσμος που περπατάει μόνος του, άτομα που επιστρέφουν σπίτι μετά την νυχτερινή διασκέδαση με λίγα λόγια εύκολα θύματα και ευάλωτα που εγγυώνται την επιτυχία της «επιχείρησης». Θέλουν μάλιστα μετά τον φόνο να αφήνουν και ένα σημείωμα αναγνώρισης στις Αρχές!

Ο ψυχλογικός παράγοντας είναι επίσης σημαντικός και έτσι το «περιοδικό» διακιολογεί τους φόνους αυτούς δίνοντας ιστορικά παραδείγματα από το ισλαμικό παρελθόν με επιθέσεις με μαχαίρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφέρεται εκτενώς στην χρήση του μαχαιριού στα πιο ευάλωτα μέρη του ανθρώπινου σώματος και κυρίως συμβουλεύει επιθέσεις στον λαιμό! Δηλαδή αυτό που ζητάνε είναι αποκεφαλισμούς των «απίστων» δυτικών πολιτών.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.