ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μουσουλμάνος ιεροκήρυκας το… τερμάτισε: «Οι άνθρωποι που παίζουν σκάκι είναι καταραμένοι…»

Μουσουλμάνος ιεροκήρυκας το… τερμάτισε: «Οι άνθρωποι που παίζουν σκάκι είναι καταραμένοι…»

Τι και αν οι ειδικοί «κρούουν» το καμπανάκι του κινδύνου που βρίσκεται πίσω από τα τυχερά παιχνίδια; Τι και αν ο τζόγος θεωρείται ο νούμερο ένα εθισμός βάσει της ψυχολογίας;

Τηλε-ευαγγελιστής/ Ιεροκήρυκας στην Τουρκία, ο οποίος παρουσιάστηκε πρόσφατα σε τοπικό κανάλι, έρχεται να αναιρέσει όλα τα προηγούμενα, υποστηρίζοντας ότι το σκάκι είναι πιο σατανικό από ότι ο τζόγος.

Πιο συγκεκριμένα, ο τηλε-ευαγγελιστής Ahmet Mahmut Ünlü χαρακτηρίζει το σκάκι «καταραμένο» και υποστηρίζει ότι «οι περισσότεροι άνθρωποι που παίζουν σκάκι είναι ψεύτες».

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά «Το να παίζεις σκάκι είναι χειρότερο από το να παίζεις τυχερά παιχνίδια και από το να καταναλώνεις χοιρινό κρέας… Οι άνθρωποι που παίζουν σκάκι είναι πιο επιρρεπείς σε ψέματα από τους άλλους. Οι άνθρωποι που παίζουν σκάκι δεν μπορούν να πουν το Shahada (δήλωση της ισλαμικής πίστης), ενώ πεθαίνουν».

Και συμπληρώνει: «Οι άνθρωποι που παίζουν σκάκι είναι καταραμένοι… Θα πρέπει να προσεύχονται αντί να παίζουν παιχνίδια όπως αυτό», προσθέτει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα γνωστός καθώς έχει προκαλέσει πολλές φορές με τις δηλώσεις του με πιο πρόσφατη αυτή που υποστήριξε ότι το στοματικό σεξ δεν είναι απαγορευτικό στο Ισλάμ, καθώς όπως επισημαίνει «δεν αναφέρεται πουθενά κάτι τέτοιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.