ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τολμηρή γυναίκα σκίζει και βεβηλώνει το Κοράνι… ενώ εξαπολύει απειλές κατά Μουσουλμάνων! (βίντεο

Τολμηρή γυναίκα σκίζει και βεβηλώνει το Κοράνι… ενώ εξαπολύει απειλές κατά Μουσουλμάνων! (βίντεο

Αναβρασμός έχει προκληθεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από την προκλητικότατη κίνηση μιας νεαρής κοπέλας.

Η μαυρομάλλα Σλοβάκα φαίνεται, στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, να σκίζει σελίδες από το Κοράνι, το ιερό βιβλίο των Μουσουλμάνων. Στη συνέχεια το βίντεο τη δείχνει να ουρεί πάνω του και να του ρίχνει βενζίνη και να το καίει.

Ενώ τα κάνει αυτά απειλεί όλους τους Μουσουλμάνους που βρίσκονται στη «χώρα της», τη Σλοβακία. Τους αποκαλεί παράσιτα ενώ συγκεκριμένα ακούγεται να λέει πως «δε με νοιάζει αν είναι άντρας, γυναίκα ή παιδί. Θα τους κυνηγήσω όλους. Αλίμονο σε όποιον βρεθεί στο δρόμο μου. Κανείς δε θα με σταματήσει, κανείς».

Σύμφωνα με τη Mirror η ταυτότητα της γυναίκας δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί.

Δείτε το βίντεο με τις πράξεις της νεαρής. Προσοχή, περιέχει εικόνες τις οποίες το “Π” δεν ενστερνίζεται και μπορεί κάποιοι να θεωρήσουν προσβλητικές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.