Μουσουλμανική οικογένεια στη Μ. Ανατολή: “Μας εμφανίστηκε ο Ιησούς με ένα συγκεκριμένο μήνυμα!”

Μουσουλμανική οικογένεια στη Μ. Ανατολή: “Μας εμφανίστηκε ο Ιησούς με ένα συγκεκριμένο μήνυμα!”

Ο Ιησούς κινείται σε αυτά τα έθνη της Μέσης Ανατολής”

Ο Tyler Connell με το Πρόγραμμα Ekballo έχει περιοδεύσει σε διάφορες πανεπιστημιουπόλεις στις ΗΠΑ, μοραζόμενος ιστορίες και βίντεο από το πιο πρόσφατο ταξίδι του στη Μέση Ανατολή, όπου τεκμηριώνεται μια δραματική κίνηση του Θεού μεταξύ των μουσουλμάνων, ιδιαίτερα στους πρόσφυγες.

Κατά τους τελευταίους μήνες, ο ίδιος και η ομάδα του επισκέφθηκαν πανεπιστήμια όπως τα Harvard, MIT, Iowa State, Clemson, και το Πανεπιστήμιο της Georgia. Αυτό πυο συμπερασματικά διαπιστώνει ο Connell και μοιράζεται με τους φοιτητές είναι πως “Ο Ιησούς κινείται σε αυτά τα έθνη της Μέσης Ανατολής”.

Η πρώτη του ταινία-ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού ιεραπόστολου ονόματι Δανιήλ (του οποίου το όνομα έχει αλλάξει για λόγους ασφαλείας. Πριν από δύο χρόνια ο Δανιήλ μετακόμισε στη Μέση Ανατολή για να βοηθήσει με τους πρόσφυγες από τη Συρία.

“Θα πάμε σπίτι σε σπίτι και θα επισκεφθούμε αυτές τις μουσουλμανικές οικογένειες και θα καθίσουμε μαζί τους και θα μιλήσουμε μαζί τους , θα μάθουμε τα ονόματά τους, τις ιστορίες τους. Κι όταν θα χτίσουμε εμπιστοσύνη θα ανοίξουμε το Ευαγγέλιο” αναφέρει.

Ένα απόγευμα ο Δανιήλ μπήκε σε μια λευκή σκηνή με μια οικογένεια οκτώ ατόμων μέσα. “Γεια είμαι ο Daniel και είμαι εδώ για να σας πω για τον Ιησού”, είπε.

Σίγουρα δεν ήταν προετοιμασμένος για την αντίδρασή τους. “Η οικογένεια φρίκαρε, κοιτάχτηκαν, σχεδόν άσπρισαν. Ο πατέρας ήταν ενθουσιασμένος, και φώναζε”.

Ο Daniel αναρωτήθηκε τι συνέβη…

Ο διερμηνέας εξήγησε ότι τη νύχτα πριν από την επίσκεψη του Ντάνιελ όλη η οικογένεια καθόταν στην σκηνή και ένας άνδρας στα λευκά άνοιξε την πόρτα από την σκηνή τους και στάθηκε στην είσοδο. Ο άνθρωπος έλαμπε…

“Γεια σας, το όνομά μου είναι ο Ιησούς και στέλνω έναν άνθρωπο αύριο με το όνομα Δανιήλ να σας πει περισσότερα για μένα.” είπε σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η οικογένεια και μετά εξαφανίστηκε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πατέρας της οικογένειας ήταν ένα μέλος του Ελεύθερου Συριακού Στρατού. “Γνώριζε από αιματοχυσία. Ήταν ένας ευσεβής μουσουλμάνος. Αυτός ο άνθρωπος και η οικογένειά του συχνάζουν σε υπόγειες εκκλησίες”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.