Άνθιμος: “Πολεμούν την Ελλάδα από το εξωτερικό – Θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, αρκεί να είμαστε ενωμένοι” (Βίντεο)

Άνθιμος: “Πολεμούν την Ελλάδα από το εξωτερικό – Θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, αρκεί να είμαστε ενωμένοι” (Βίντεο)

“Θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, αρκεί να είμαστε ενωμένοι, τόσο οι πολιτικοί όσο και όλοι οι Έλληνες”

Τα βέλη του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε αυτούς που πολεμούν την Ελλάδα εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος, μιλώντας χθες βράδυ σε μεγάλο πλήθος πιστών που συμμετείχε στον πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στον εορτάζοντα Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Ο Παναγιώτατος τόνισε πως οι δυσκολίες δεν έχουν ξεπεραστεί τονίζοντας πως ο διάβολος έχει πολλές μορφές, όπως αναφέρει το agioritikovima.

Είπε συγκεκριμένα: «Η μεγάλη δοκιμασία δεν τελείωσε ακόμα. Ο διάβολος έχει πολλές μορφές, και αυτή τη στιγμή υπάρχουν πρόσωπα στο εξωτερικό που με τρόπο σατανικό πολεμούν την Ελλάδα. Έχουμε και εσωτερικούς εχθρούς, αλλά με αυτά μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα. Και γιατί μας μισούν; Γιατί παρόλες τις αδυναμίες και τα λάθη μας είμαστε ένας λαός που πιστεύει».

Λίγο πριν κλείσει την ομιλία του, είπε: «Θα τις ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, αρκεί να είμαστε ενωμένοι, τόσο οι πολιτικοί όσο και όλοι οι Ελληνες».

Παρακολουθήστε την ομιλία του κ. Άνθιμου μετά το 1.10.00

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.