“Έφυγε” ο παπά Γιώργης Χιωτάκης-Ήταν γνωστός ως “επαναστάτης” ιερέας των Σφακίων

“Έφυγε” ο παπά Γιώργης Χιωτάκης-Ήταν γνωστός ως “επαναστάτης” ιερέας των Σφακίων

Σε ηλικία 88 ετών « έφυγε» από τη ζωή ο πατήρ Γιώργος Χιωτάκης ένας μαχητής της Ορθοδοξίας γνωστός ως «επαναστάτης « ιερέας των Σφακίων.

Ένας μαχητής κληρικός, που επί σειρά υπηρετούσε την Ορθοδοξία και τον τόπο καταγωγής του, τα Σφακιά, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Η είδηση του θανάτου του παπά Γιώργη Χιωτάκη από το μικρό οικισμό «Νομικιανά» Σφακίων, σκόρπισε θλίψη σε όλους καθώς το όνομα του είχε συνδεθεί με το πάθος του να αγωνίζεται για το δίκαιο και την περιοχή του.

Ο ίδιος όπως έλεγε, δεν φοβόταν το θάνατο, «δεν τον έχω για τίποτα», ήταν η έκφραση που συχνά ακουγόταν από τα χείλη του. Όσοι τον είχαν γνωρίσει από κοντά τον χαρακτήριζαν ως επαναστάτη, ασυμβίβαστο ιερέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στις 14.00 στα Νομικιανά Σφακίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.