Αχαΐα: «Όργια» σε μοναστήρι με την συμμετοχή καθηγήτριας;

Αχαΐα: «Όργια» σε μοναστήρι με την συμμετοχή καθηγήτριας;

Μεγάλο σούσουρο σε μοναστήρι της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας σε σχέση με «όργια» κάποιων καλογέρων με κυρίες «επώνυμες» της περιοχής τους. Δεν γνωρίζουμε σε ποιον βαθμό ήταν τα «σκάνδαλα» και αν υπήρχε σεξουαλική πράξη, όμως αυτό που ξέρουμε είναι ότι ακούγεται ευρέως πως κάποιοι μοναχοί εκδιώχθηκαν!

Προφανώς επειδή το όλο σκηνικό έφτασε στα αυτιά του.. ηγούμενου! Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των γυναικών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τους μοναχούς είναι μία δικηγόρος και μία καθηγήτρια.

Στην περιοχή ακούγεται έντονα (μεταξύ άλλων) πως μία εκ των γυναικών που μπαινόβγαιναν στο μοναστήρι είχε τον ρόλο «λογίστριας»! Ουσιαστικά μαζί με τον ηγούμενο είχε το «κουμάντο» των οικονομικών. Όμως ένας εκ των «μοναχών» είχε εντοπιστεί να ασχημονεί… μπροστά της! Συγκεκριμένα (πάντα σύμφωνα με καταγγελίες που όπως είναι φυσικό δεν μπορούν να διασταυρωθούν) έπιανε τα γεννητικά του όργανα και τα επεδείκνυε… πάνω από τα ράσα του. Με άγνωστη «συνέχεια»…!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.