Ι.Μ. Γορτύνης και Αρκαδίας: Προς ανάκριση ο «χασισοκαλλιεργητής» ιερωμένος

Ι.Μ. Γορτύνης και Αρκαδίας:  Προς ανάκριση ο «χασισοκαλλιεργητής» ιερωμένος

Η Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας απηύθυνε κάλεσμα προς ανάκριση, για τον 40χρονο ιερέα από τη Μεσσαρά, ο οποίος διακατέχεται από… έφεση σε έκνομη δραστηριότητα.

Η Ιερά Μητρόπολη καλεί τον ιερέα να παρουσιαστεί αυτοπροσώπως την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στα γραφεία της Μητρόπολης και να απολογηθεί για τις κατηγορίες, που τον βαραίνουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος ιερωμένος είχε συλληφθεί για καλλιέργεια δενδρυλλίων χασίς, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι τα καλλιεργούσε για προσωπική του χρήση.

Μετά την απολογία του και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 49χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενώ ο εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμού κακουργήματος για κατοχή και καλλιέργεια ινδικής κάνναβης.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας αναφέρει:

«ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΟΡΤΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΛΗΣΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ Πρός Τόν Αἰδεσιμώτατον Ἱερέα Γ. Μ., Ἐφημέριον… (νῦν ἀγνώστου διαμονῆς)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλοῦμεν σε ὅπως ἐμφανιστῇς αὐτοπροσώπως ἐνώπιον ἐμοῦ τοῦ Ἀρχιμανδρίτου Παρθενίου Βουλγαράκη, ἐνεργοῦντος ὡς Ἀνακριτοῦ, συνῳδά τῇ ὑπ᾽ ἀριθμ. 749/473/φ5/21-8-2017, Σεπτῇ Ἐντολῇ τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γορτύνης καί Ἀρκαδίας κ. Μακαρίου καί δυνάμει τῶν ἄρθρων 109 καί 110 τοῦ Νόμου 5383/1932 «Περί τῶν ἐκκλησιαστικῶν δικαστηρίων καί τῆς πρό αὐτῶν διαδικασίας», ἐν Μοίραις καί ἐν τοῖς Γραφείοις τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Γορτύνης καί Ἀρκαδίας τῇ 31ῃ Ὀκτωβρίου 2017, ἡμέραν Τρίτην καί ὥραν 11 π.μ., ἵνα ἀπολογηθῇς ἐπί ἀποδιδομένων σοι κατηγοριῶν, αἵτινες κρίνεται σκόπιμον, ὅπως μή ἀναγραφῶσιν εἰς τήν παροῦσαν κλῆσιν. Ἐν Μοίραις τῇ 29ῃ Αὐγούστου 2017 Ὁ Ἀνακριτής Ἀρχιμ. Παρθένιος Βουλγαράκης»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.