ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αρχάγγελος Μιχαήλ: “Μαρία θέλω ένα ξίφος και ένα ζευγάρι μεταλλικά παπούτσια”

Αρχάγγελος Μιχαήλ: “Μαρία θέλω ένα ξίφος και ένα ζευγάρι μεταλλικά παπούτσια”

Η κ. Μαρία από τον Πειραιά είδε στον ύπνο της τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και της είπε «θέλω να φέρεις στο σπίτι μου ένα ζευγάρι παπούτσια μεταλλικά και ένα ξίφος». ΤΟ ΞΙΦΟΣ

Με φόβο τον ρωτάει και που είναι το σπίτι σου;

«Στη Μονή Δοχειαρίου στο Άγιο Όρος» .

Ψάχνει πληροφορίες για την Μονή, ετοιμάζει ένα ζευγάρι μεταλλικά παπούτσια και ένα σπαθί και τα στέλνει με ένα γράμμα στη Μονή εξιστορώντας το θαυμαστό αυτό γεγονός.

Στο σπαθί γράφει επάνω «ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΜΑΙ –ΜΑΡΙΑ-». (το αντιγράψαμε όπως είναι γραμμένο).

Ήδη σε ανάμνηση του γεγονότος θαύματος τα παπούτσια και το σπαθί είναι κρεμασμένα στο προσκυνητάρι των Αρχαγγέλων στην Ιερά Μονή.

Δεν ξέρομε για ποιο λόγο ζήτησε μεταλλικά παπούτσια και ξίφος!

Ας τον παρακαλέσομε να προστατέψει την πατρίδα μας αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Απολλώ Μοναχός

Ιερά Μονή Δοχειαρίου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
DSCN7774 ΤΟ  ΞΙΦΟΣ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ   ΣΤΗΝ  ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ  ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.