ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Καλαμάτα: Το σκήνωμα του Αγίου Φλώρου υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του ομώνυμου χωριού

Καλαμάτα: Το σκήνωμα του Αγίου Φλώρου υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του ομώνυμου χωριού

Με λαμπρότητα και κατάνυξη υποδέχθηκαν χθες- Δευτέρα 17 Αυγούστου- το απόγευμα οι κάτοικοι του Αγίου Φλώρου, ο κλήρος και οι άρχοντες του τόπου, το σκήνωμα του ομώνυμου αγίου, από την Ι. Μονή Αγίου Νικολάου του Νέου, της Ι. Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, όπου φυλάσσεται. Το ιερό λείψανο μετέφερε ο καθηγούμενος της Μονής, αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μήτσου.

Στην υποδοχή και τη λιτανευτική πομπή που ακολούθησε, προέστη ο μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος και ο επιχώριος μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος. Κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό που ακολούθησε, χοροστάτησε ο μητροπολίτης Κηφισίας, ενώ πλήθος πιστών συνέρρεε για να προσκυνήσει το χαριτόβρυτο σκήνωμα.

Ο μητροπολίτης Μεσσηνίας απευθυνόμενος στους πιστούς, ευχαρίστησε το μητροπολίτη Κύριλλο για την παρουσία του, τους τοπικούς άρχοντες και τον πιστό λαό, ευχόμενος ο άγιος να ενδυναμώνει την πίστη των ανθρώπων και να εδραιώνει στην καρδιά τους την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην τελετή παρέστησαν η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελ. Αλειφέρη, ο τ. υπουργός Ι. Λαμπρόπουλος, πολιτικοί και δημοτικοί παράγοντες, καθώς και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.