ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Υποδοχή Παναγίας Αρχαγγελιωτίσσης στην Ξάνθη

Υποδοχή Παναγίας Αρχαγγελιωτίσσης στην Ξάνθη

Με λαμπρότητα η πόλη της Ξάνθης υποδέχθηκε χθες Σάββατο 3 Οκτωβρίου την Παναγία την Αρχαγελλιώτισσα στα πλαίσια του εορτασμού της 96ης επετείου των Ελευθερίων της πόλης.

Την εικόνα της Παναγίας Αρχαγγελιωτίσσης υποδέχθηκε ο  Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε Λιτανεία από την κεντρική πλατεία έως τον Καθεδρικό Ναό Της Του Θεού Σοφίας προεξάρχοντος του  Μητροπολίτη Κοζάνης κ. Παύλου.

Στον Εσπερινό που τελέστηκε χοροστάτησε οΜητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο, συγχοροστατούντων των Σεβ. Μητροπολιτών, Κοζάνης κ. Παύλου και Ξάνθης κ. Παντελεήμονος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να αναφερθεί ότι πλήθος πιστών κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό για να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας Αρχαγγελιωτίσσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.