Στον Πειραιά για δέκα ημέρες η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Έλωνας για προσκύνημα

Στον Πειραιά για δέκα ημέρες η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Έλωνας για προσκύνημα

Η εικόνα της Παναγίας της Έλωνας, θα μεταφερθεί στον Πειραιά από το μοναστήρι της στον Κοσμά Κυνουρίας, και θα παραμείνει για δέκα ημέρες στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου για να δεχθεί την προσκύνηση των πιστών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «ΙΖ΄ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2015», η εικόνα της Παναγίας της Έλωνας, που αναγνωρίζεται από τους πιστούς ως θαυματουργή, θα μεταφερθεί την προσεχή Κυριακή στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου του Δήμου Πειραιώς, με τη συνοδεία του σεβασμιότατου μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρου.

Η υποδοχή της ιεράς εικόνας της Βρεφοκρατούσας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 6.00 το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Έβρου στον Πειραιά, από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθημερινά στις 11.30 το πρωί και το απόγευμα μετά τον εσπερινό, θα τελείται η παράκληση ενώπιον της εικόνας της Παναγίας της Έλωνας και η εικόνα θα παραμείνει στον ναό σε ειδικό χώρο για ασπασμό από τους πιστούς, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου, όπου στις 13.00 θα τελεστεί παράκληση στην Παναγία. Αμέσως μετά, η εικόνα θα αναχωρήσει για να επιστρέψει στο μοναστήρι της, στην καρδιά του Πάρνωνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.