ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άγιος Παΐσιος για το μακελειό στην Γαλλία: “Αυτοί που χτίζουν τζαμιά στους μουσουλμάνους θα δουν τι συμβαίνει και θα πάρουν μέτρα εναντίον τους”

Άγιος Παΐσιος για το μακελειό στην Γαλλία: “Αυτοί που χτίζουν τζαμιά στους μουσουλμάνους θα δουν τι συμβαίνει και θα πάρουν μέτρα εναντίον τους”

To προχθεσινό μακελειό στην Γαλλία το είχε δει ότι θα έρθει 30 χρόνια πριν ο Άγιος Παϊσιος όταν είπε επί λέξη «Ας τους αυτούς, που μαζεύουν τους Μουσουλμάνους και χτίζουν τζαμιά. Αργότερα, θα καταλάβουν τι συμβαίνει και τότε θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν μέτρα εναντίον τους. Θα δείτε τι θα κάνουν».

Από χθες όλοι οι Δυτικοί που εκθείαζαν την πολυπολιτισμικότητα και την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών μουσουλμάνων άλλαξαν “ρότα” και μιλούν έντονα και αποφασιστικά για αύξηση των μέτρων ασφαλείας και έλεγχο των συνορων, πράγματα αυτονόητα που όποιος τα ανέφερε πριν χαρακτηρίζονταν αυτομάτως ως… “ρατσιστής”.

Τα λόγια του Άγιου καταγράφτηκαν στις «Μαρτυρίες Προσκυνητών», στον Τόμο Β’, σελίδα 365. 

Tζαμί έχει παρθεί απόφαση να χτιστεί και εδώ στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στον Βοτανικό. Μια απόφαση που από μόνη της προκαλεί πολλά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας, σε μια κατεξοχήν Ορθόδοξη χώρα.

Ο Άγιος Παϊσιος έβλεπε αυτά που οι Έλληνες πολιτικοί δεν θέλουν να βλέπουν.

Ο ίδιος ο σοσιαλιστής Γάλλος πρόεδρος Φ.Ολάντ χθες είπε στο διάγγελμά του προς τον γαλλικό λαό: «Πρόκειται για μία πρωτοφανή τρομοκρατική επίθεση κατά του Παρισιού. Θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να εξουδετερώσουμε τους τρομοκράτες. Θα διασφαλίσουμε να μην ξαναγίνει τέτοια τρομοκρατική επίθεση. Η πιο σημαντική απόφαση που χρειάστηκε να πάρω ήταν να κλείσω τα σύνορα. Ποιοι είναι αυτοί οι εγκληματίες; Αυτοί οι τρομοκράτες; Αυτό που θέλουν είναι να μας φοβίσουν. Γιατί να έχουμε φόβο; Θα ενεργοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Ζήτω η δημοκρατία, ζήτω η Γαλλία».

Ο Άγιος όμως είχε δει από πριν που θα μας οδηγούσαν αυτές οι πολιτικές “ανεκτικότητας” εις βάρος των γηγενών ευρωπαϊκών λαών. 

Η προρρήση του Αγίου επιβεβαιώθηκε, όλοι είδαν και κατάλαβαν τι συμβαίνει. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε, προκλήθηκε αντίδραση και θα δοθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο λύση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζήτημα είναι τι επιπτώσεις θα έχει αυτή η λύση στην καθημερινότητα των πολιτών. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.