ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Μητροπολίτης Πειραιώς: “Οι ΗΠΑ και το ίδρυμα Σόρος προώθησαν το Σύμφωνο Συμβίωσης”

Μητροπολίτης Πειραιώς: “Οι ΗΠΑ και το ίδρυμα Σόρος προώθησαν το Σύμφωνο Συμβίωσης”

Ψευδεπίγραφο και αντίθετο με τις αρχές της πίστεως χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για το Σύμφωνο Συμβίωσης ομόφυλων, ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε ότι «θέλουν σήμερα να δημιουργήσουν ένα νέο είδος ανθρώπου που δεν υπάρχει στη φύση».

Επεσήμανε ακόμη πως «η Εκκλησία δεν έχει λόγο στα πολιτικά αλλά έχει στα ηθικά, δεν εκφράζει ομοφοβικό λόγο αλλά πνευματικό.»

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς εκτίμησε ότι η Αμερική και το ίδρυμα Σόρος προώθησε το σύμφωνο συμβίωσης, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να γκρεμιστεί η ορθόδοξη πίστη της Ευρώπης.

Απαντώντας σε καταγγελίες για ομοφυλοφιλία στους κόλπους της Εκκλησίας, ο Μητροπολίτης Σεραφείμ ανέφερε ότι «όποιος γνωρίζει περιστατικά με ομοφυλοφιλία από εκπροσώπους της Εκκλησίας πρέπει να τα καταγγείλει, αλλιώς είναι συνένοχος στο έγκλημα και συκοφάντης.»

Επίσης ο Μητροπολίτης Πειραιώς ανέφερε ότι η Εκκλησία καταδικάζει την θεσμοθέτηση του γεγονότος, τονίζοντας ότι «αντιδρούμε για την εκτροπή του ανθρώπου, διότι εγώ γεννήθηκα άνδρας δεν μπορώ να γίνω γυναίκα».

Να σημειωθεί, πως σε ανακοίνωσή του πριν από λίγες ημέρες ο Μητροπολίτης είχε προειδοποιήσει πως θα διέκοπτε οποιαδήποτε σχέση με όποιον πολιτικό συμβάλλει στην θεσμοθέτηση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα διερωτήθηκε: «Γιατί να μην πιστέψει ευθέως κανείς ότι όσοι ψηφίζουν αυτό το επαίσχυντο νομοθέτημα τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία των μεγάλων αφεντικών των ΗΠΑ , που όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.