ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μητροπολίτης Χρυσόστομος: “Οι ηγέτες ενεργούν ερήμην του Θεού” [φωτό, βίντεο]

Μητροπολίτης Χρυσόστομος: “Οι ηγέτες ενεργούν ερήμην του Θεού” [φωτό, βίντεο]

«Οι ηγέτες του κόσμου που λαμβάνουν σοβαρές αποφάσεις για τους λαούς δεn μιλάνε για τον Θεό και ενεργούν ερήμην του Θεού», σημείωσε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως Χρυσόστομος, ενώ μίλησε παράλληλα και για τους πρόσφυγες. 

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016, Αρχή του Τριωδίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως Χρυσόστομος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νέας Περάμου.

ελευθερουπόλεως χρυσόστομος
ελευθερουπόλεως χρυσόστομος
ελευθερουπόλεως χρυσόστομος
ελευθερουπόλεως χρυσόστομος
ελευθερουπόλως χρυσόστομος

Μετά τη ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χρυσόστομος εκήρυξε επί της Ευαγγελικής Περικοπής του Τελώνου και Φαρισαίου προσφέροντας προς τους πιστούς εποικοδομητικά μηνύματα επί τη ενάρξει του Τριωδίου.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος στηλίτευσε το γεγονός πως οι ηγέτες του κόσμου που λαμβάνουν σοβαρές αποφάσεις για τους λαούς δε μιλάνε για τον Θεό και ενεργούν ερήμην του Θεού.

Επίσης αναφέρθηκε και στο μεγάλο προσφυγικό ζήτημα λέγοντας: «Θέλουμε να τους βοηθήσουμε, αλλά δεν μπορούμε γιατί είναι πάρα πολλοί. Βοηθήστε κι εσείς», είπε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χρυσόστομος δείχνοντας προς τους άλλους λαούς της Ευρώπης.

Παρακολουθείσε ακολούθως τι είπε στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Χρυσόστομος κατά τη Θεία Λειτουργία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.