Ανατριχιαστικό βίντεο: “Το Μεγάλο Θαύμα που θα γίνει στο Έθνος μας”

Ανατριχιαστικό βίντεο: “Το Μεγάλο Θαύμα που θα γίνει στο Έθνος μας”

Μία από τις πιο γνωστές προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού επανήλθε στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες, με αφορμή ένα βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Η προφητεία αναφέρει ότι «το ποθούμενον θα έρθει όταν θα ‘ρθούν δύο πασχαλιές μαζί».

Σύμφωνα με χρήστες του διαδικτύου, η προφητεία έχει διπλή συμβολική σημασία: Αφενός συμβολίζει την Ανάσταση του Σωτήρος Ιησού Χριστού κι αφετέρου την Ανάσταση του Ελληνικού Έθνους και των απανταχού Ελλήνων.

Παράλληλα, συνδέεται και μια συγκλονιστική μαρτυρία πιστού, του κ. Κων/νου Βαρδάκα, οδοντίατρου από τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον οποίο, σε όραμα ο Γέροντας Παΐσιος του είπε: 

«Σε λίγο καιρό παιδί μου ολόκληρη η Ελλάδα και η Κύπρος θα Αναστηθεί! Ο λαός θα τιμάει την Ανάσταση του Κυρίου μας! Και την Κυριακή της Αναστάσεως, μετά τη Λειτουργία της Αγάπης, στους δρόμους των πόλεων θα λιτανεύουν την εικόνα του Αναστάντος Κυρίου μας σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το μεγάλο θαύμα που θα γίνει στο Έθνος μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.