ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ορθόδοξη Εκκλησία Αλβανίας: «Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος συλλυπήθηκε και τις δύο οικογένειες, Κατσίφα και Ζίλφα»

Ορθόδοξη Εκκλησία Αλβανίας: «Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος συλλυπήθηκε και τις δύο οικογένειες, Κατσίφα και Ζίλφα»

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος συλλυπήθηκε και τις δύο οικογένειες, Κατσίφα και Ζίλφα, ανακοίνωσε η Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας.

Η ανακοίνωση ήρθε μετά από δημοσιεύματα αλβανικών ιστοσελίδων, που έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν ένα άρθρο του κ. G. Kapllani με υβριστικό υπαινιγμό βασικό επιχείρημα ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος ενδιαφέρθηκε και συλλυπήθηκε μόνο την οικογένεια Κατσίφα, ενώ και αδιαφόρησε για την οικογένεια του Πετρίτ Ζίλφα, του 63χρονου Αλβανού που δολοφονήθηκε μετά από διαπληκτισμό στην Κέρκυρα.

«Αυτός ο ισχυρισμός είναι εντελώς αναληθής! Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος συλλυπήθηκε και τις δύο οικογένειες. Την οικογένεια Ζίλφα στις 5 Δεκεμβρίου 2018.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσοι ζουν από κοντά τα γεγονότα γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος συμμετέχει με σεβασμό και στοργή στον πόνο των ανθρώπων και αντιμετωπίζει τα γεγονότα με διακριτική σιωπή παρά τις απειλές, τις οποίες κατά καιρούς δέχεται από εξτρεμιστικές ομάδες και των δύο χωρών. Οι καλώς πληροφορημένοι και αντικειμενικοί κύκλοι τόσο στην Αλβανία όσο και στην Ελλάδα γνωρίζουν ότι επί 27 χρόνια ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος αγωνίζεται για την ειρήνη, την αλληλοκατανόηση και τον αλληλοσεβασμό μεταξύ ανθρώπων και λαών», τονίζεται σε αποκατάσταση της αλήθειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.