ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χάος με Άγιο Φως – Καταγγελία Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή: «Άλλαξαν το αεροδρόμιο για να μας απαγορεύσουν την παρουσία»

Χάος με Άγιο Φως – Καταγγελία Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή: «Άλλαξαν το αεροδρόμιο για να μας απαγορεύσουν την παρουσία»

(Ανανέωση 22:21): Λύθηκε το «μυστήριο» με την ξαφνική αλλαγή του αεροδρομίου άφιξης του Αγίου Φωτός, από τα Ιεροσόλυμα τουλάχιστον όπως καταγγέλλει το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το κόμμα της Μεσογείων και ενώ η λίστα με τους επίσημους που θα παρευρίσκονταν στην άφιξη του Αγίου Φωτός στο Ελευθέριος Βενιζέλος είχε καταρτιστεί, από εχθές, και σε αυτή θα παρευρίσκονταν ο γ.γ. του κόμματος Ν.Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Η.Παναγιώταρος και Χ.Παππάς ξαφνικά σήμερα έγινε αλλαγή και εμφανίστηκε… νέα λίστα στην οποία δεν περιλαμβάνονταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ούτε και ο γ.γ Ν.Μιχαλολιάκος ο οποίος είχε δηλώσει επίσης ότι θα παρευρισκόταν!

Όπως συνεχίζει η Μεσογείων, όταν οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Ηλίας Παναγιώταρος μετέβησαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας τους απαγόρευσαν την είσοδο με το πρόσχημα ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στη νέα… επικαιροποιημένη λίστα των επισήμων.

Η αλλαγή του αεροδρομίου έγινε, καθ όπως φαίνεται, με στόχο να υπάρξει δικαιολογία για να ισχύσει νέα λίστα επισήμων και σε αυτή να μην περιλαμβάνεται η παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής εξ ου και η όλη περιπετειώδης άφιξη.

Ο Χρήστος Παππάς σχολίασε σχετικά στο Twitter:

«Η χούντα” του άθεου Τσίπρα μας απαγόρευσε να παραβρεθούμε στην τελετή της αφίξεως του Αγίου Φωτός. Αλλαγή σημείου αφίξεως, αλλαγή της λίστας εισόδου. Ότι και να κάνουν το Άγιο Φως θα φωτίζει τις ψυχές των ορθοδόξων Ελλήνων και θα μας δυναμώνουν στον αγώνα για Πατρίδα και Πίστη».


(Αρχικό κείμενο): Απίστευτο χάος και ασυνεννοησία που δεν έχει προηγούμενο στην υποδοχή του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα. Αφού πρώτα και για άγνωστο λόγο το Άγιο Φως έφτασε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας αντί για το Ε.Βενιζέλος, οι πληροφορίες μιλούσαν ότι θα μεταφερθεί με ελικόπτερο στο κεντρικό αεροδρόμιο και από εκεί με πτήσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Μόλις πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι… ούτε με ελικόπτερο θα πάει στο Ελευθέριος Βενιζέλος αλλά θα το μεταφέρουν οδικώς, καθώς το ιδιωτικό ελικόπτερο που είχε προγραμματιστεί να πετάξει από την Ελευσίνα προς το Ελ. Βενιζέλος δεν απογειώθηκε τελικά λόγω προχωρημένης ώρας καθώς καθυστέρησε η πτήση του κυβερνητικού αεροσκάφους από το Τελ Αβίβ.

Γιατί κατέβηκε από το αεροσκάφος ο Μητροπολίτης Μεσογείας

Πυρ και μανία είναι η Εκκλησία για την αλλαγή της διαδρομής που αποφασίστηκε για το Άγιο Φως χωρίς να υπάρξει κάποια ενημέρωση.

Ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος κατέβηκε από το κυβερνητικό αεροσκάφος πριν αυτό αναχωρήσει για τους Αγιους Τοπους. Την τελευταία στιγμή ενημερώθηκε ότι αντί για το Ελ. Βενιζέλος θα επέστρεφαν στον στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

«Μπήκα στο αεροπλάνο και εκεί ανακοίνωσαν ότι θα γυρίσουμε στην Ελευσίνα. Όταν ρώτησα γιατί γίνεται αυτό ο υπουργός είπε »δεν ξέρω». Όταν ρώτησα γιατί δεν μας ειδοποιήσατε και μας το λέτε την τελευταία στιγμή πάλι μου είπε »δεν ξέρω».

Ποιος κοινός νους μπορεί να το καταλάβει αυτό; Θέλουν να υποβαθμίσουν το γεγονός με αυτό τον τρόπο. Το θεωρώ εμπαιγμό και γύρισα πίσω».

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας αποκάλυψε πως του είχε στείλει επιστολή ο Μάρκος Μπόλαρης και του είχε διαμηνύσει να ετοιμάσει υποδοχή για το Αγιο Φως στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Την αντιπροσωπεία που πήρε στα Ιεροσόλυμα αποτελούσαν ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος και για θέματα εκκλησιαστικής διπλωματίας, Μάρκος Μπόλαρης και ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα κ. Δαμιανός. Στην αντιπροσωπεία μετέχουν επίσης οι βουλευτές Γεωργία Γιαννιά, Γιάννης Μιχελογιαννάκης και Γιάννης Καραγιάννης και ως εκπρόσωποι της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας οι βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος και Θανάσης Μπούρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.