ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χριστός Ανέστη! – Καλό Πάσχα και χρόνια πολλά από το pronews.gr

Χριστός Ανέστη! – Καλό Πάσχα και χρόνια πολλά από το pronews.gr

Το pronews.gr σας εύχεται Καλή Ανάσταση, προσωπική, οικογενειακή όπως και εθνική.

Στον χρόνο που πέρασε από το προηγούμενο Πάσχα μέχρι σήμερα η χώρα, η μητρόπολη του ελληνικού Έθνους, συνέχισε τη “ζωή εν τάφω” όπου την έριξαν πριν δέκα χρόνια πολιτικές ηγεσίες, που δε στάθηκαν στο ύψος των ιστορικών περιστάσεων που είχε ανάγκη η χώρα και ο τόπος.

Το αργότερο σε έξι μήνες, από σήμερα θα έχουμε τη διενέργεια εθνικών εκλογών και ελπίδα όλων είναι επιτέλους να αναδειχθούν εκείνες οι πολιτικές δυνάμεις οι οποίες θα οδηγήσουν το Έθνος, απελευθερωμένο από τα «δεσμά» του, είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά, σε μια νέα και δυναμική πορεία προς το μέλλον.

Καλή Ανάσταση με προσωπική και οικογενειακή υγεία και επιτυχίες σε όλους τους αναγνώστες μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/gkouriotis/status/1122253467224027137

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.