Τι σημαίνει αν «έρθει» κάποιος Άγιος στον όνειρό σου

Τι σημαίνει αν «έρθει» κάποιος Άγιος στον όνειρό σου

Η παρουσία των Αγίων στα όνειρα αποκτά διαφορετικές σημασίες, ανάλογα με το φύλο τους ,αν είναι άνδρες ή γυναίκες, με το ύφος και τη διάθεση που δείχνουν απέναντι μας, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους κλπ.

Οι Άγιοι, όπως ακριβώς και οι Άγγελοι, είναι όργανα παρηγοριάς ή ολέθρου.

Η παρουσία γυναικών αγίων στα όνειρα αποτελεί εγγύηση αναμονής καλύτερων ημερών και χαρμόσυνων ειδήσεων.

Όταν όμως αυτές έχουν βλέμμα βλοσυρό ή στέκονται απλώς απέναντι μας και μας κοιτάζουν εξεταστικά ή ζητούν ν’ αγγίξουν το χέρι μας, τότε ίσως θα έχουμε οδυνηρά μαντάτα.

Η παρουσία των ανδρών αγίων σχετίζεται περισσότερο με τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες:Αν ο Άγιος σας πλησιάσει, ευοδώνονται. Αν σας απευθύνει τον λόγο, θα πρέπει να φυλαχτείτε από κινδύνους που ελλοχεύουν. Αν δείτε λείψανο Αγίου, φροντίστε την υγεία σας. Αν ο Άγιος σας καλεί, θα σας απειλήσει μια σοβαρή ασθένεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν δείτε ότι προσκυνάτε εικόνα Αγίου, τότε θα ξεπεράσετε ένα δύσκολο πρόβλημα ,υγείας ή επαγγελματικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.