ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Απάντησε αρνητικά στην συνάντηση των Ορθόδοξων Προκαθημένων

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Απάντησε αρνητικά στην συνάντηση των Ορθόδοξων Προκαθημένων

Αρνητικά απάντησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην πρόσκληση του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου για συνάντηση των Ορθόδοξων Προκαθημένων.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών ενημέρωσε για τη συγκεκριμένη απόφαση τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Σύνοδος «απήντησε επ’ αυτής ότι δεν θα μεταβεί στην εν λόγω συνάντηση διότι η σύγκληση συναντήσεων και συνάξεων των Ορθοδόξων Προκαθημένων είναι κανονικό προνόμιο του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου».

Ακολούθως, η ΔΙΣ, που ολοκλήρωσε σήμερα τις τριήμερες συνεδρίες της, ενημερώθηκε, μεταξύ άλλων, από τον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο για την πορεία διεξαγωγής διαλόγου με τα αρμόδια όργανα της κυβέρνησης για το ζήτημα αξιοποίησης και διαχείρισης της εκκλησιαστικής περιουσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου, κατόπιν αιτήματος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος (ΙΣΚΕ) ο Μακαριώτατος και τα μέλη της ΔΙΣ υποδέχθηκαν χθες τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου, με τα οποία συζήτησαν διάφορα θέματα και προβληματισμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.