ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λάρισα: Οι δηλώσεις των πιστών που πήγαν σήμερα στην εκκλησία – «Κοινώνησα – Τι να φοβηθώ;» (βίντεο)

Λάρισα: Οι δηλώσεις των πιστών που πήγαν σήμερα στην εκκλησία – «Κοινώνησα – Τι να φοβηθώ;» (βίντεο)

Στις εκκλησίες σήμερα βρέθηκαν οι Λαρισαίοι πιστοί για να προσευχηθούν παρακολουθώντας την Λειτουργία της Κυριακής.

Οι περισσότεροι πιστοί δήλωσαν ότι αγνόησαν συνειδητά τις οδηγίες.

«Την Εκκλησία δεν την φοβάμαι. Γιατί νομίζω ότι μόνο η πίστη μας, αν δεν αφήνουμε τη ζωή μας στα χέρια του Χριστού, που αλλού να πιστέψουμε;», είπε μία πιστή νεαρής ηλικίας, με μία ηλικιωμένη που βρέθηκε σήμερα στον ιερό ναό να τονίζει: «Ο Χριστός μάς προστατεύει και δεν πρόκειται να πάθουμε τίποτα μέσα στην Εκκλησία. Έξω μπορεί να πάθουμε πολλά περισσότερα. Αποκλείεται. Θα συνεχίζομαι να έρχομαι στην Εκκλησία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλη γυναίκα μικρότερης ηλικίας είπε για τη Θεία Κοινωνία: «Δεν υπάρχει φόβος. Κοινωνούμε όλα τα χρόνια, στους αιώνες των αιώνων» και μία ηλικιωμένη λίγο αργότερα να λέει: «Κοινώνησα. Τι να φοβηθώ όταν παίρνω τον Χριστό μέσα μου;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.