Τετάρτη 18 Μαρτίου: Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα

Τετάρτη 18 Μαρτίου: Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα

Την Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020, που είναι η 78η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό Ημερολόγιο, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Εδουάρδου βασιλέως της Αγγλίας.

Επίσης, τιμάται η μνήμη του Κυρίλλου αρχιεπισκόπου Ιεροσολύμων, των Μαρτύρων Ευκαρπίωνος, Τροφίμου και ετέρων Μυρίων (10.000) των εν Νικομηδεία, τους αυχένας τμηθέντων, του Οσίου Ανανίου του θαυματουργού και του Οσίου Κυρίλλου του Αστραχάν.

Συγκεκριμένα,τη 18η Μαρτίου εορτάζουν τα εξής ονόματα:

Εδουάρδος, Έντουαρντ, Έντυ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, η 18η Μαρτίου έχει οριστεί ως Διεθνής Ημέρα Κινητοποιήσεων κατά της Κατοχής του Ιράκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.