ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Το παράπονο του για τις άδειες εκκλησίες – «Δεν είμαστε σωστοί Χριστιανοί» (βίντεο)

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Το παράπονο του για τις άδειες εκκλησίες – «Δεν είμαστε σωστοί Χριστιανοί» (βίντεο)

Το παράπονο του για τις άδειες εκκλησίες, εξέφρασε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος, Συμεών, ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στους απόρους, τονίζοντας πως «αν ήμασταν σωστοί Χριστιανοί δεν θα χρειαζόταν να μαγειρεύουμε για άπορους αδελφούς μας».

«Βίωσα την πολύ δύσκολη εμπειρία να λειτουργώ μέσα σε άδειες εκκλησίες και άδεια καθίσματα, όμως τα μάτια σας, τα πρόσωπα σας, η καρδιά σας ήταν παρούσες», είπε ο σεβασμιώτατος στις εθελόντριες και συνέχισε:

«Αν ήμασταν σωστοί χριστιανοί δεν θα χρειαζόταν να μαγειρεύουμε κάθε μέρα για τους άπορους αδερφούς μας. Δυστυχώς, όμως, δεν είμαστε σωστοί χριστιανοί παγκοσμίως και οικουμενικώς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της καραντίνας, οι εθελόντριες είχαν σταματήσει να μαγειρεύουν για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη ένα πιάτο φαγητό. Τα γεύματα αγάπης, ωστόσο, πραγματοποιούνταν σε συνεργασία της Μητρόπολης Φθιώτιδας με ιδιώτη και την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.