ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διαψεύδει το Οικουμενικό Πατριαρχείο οργισμένο ξέσπασμα του Βαρθολομαίου στον Γαβρόγλου

Διαψεύδει το Οικουμενικό Πατριαρχείο οργισμένο ξέσπασμα του Βαρθολομαίου στον Γαβρόγλου

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο το οργισμένο ξέσπασμα που φέρεται να είχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος κατά τη διάρκεια της συνάντησής του, το περασμένο Σάββατο, στο Φανάρι με τον Έλληνα υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος, στη στήλη του στην εφημερίδα Τα Νέα, σήμερα Δευτέρα (12.11.2018) ανέφερε πως ο Οικουμενικός Πατριάρχης φέρεται να είπε, οργισμένος και σε έντονο ύφος, στον Κώστα Γαβρόγλου κατά τη δίωρη συνάντησή τους στο Οικουμενικό Πατριαρχείο: «Δεν γίνεται να με σέβεται ο Ερντογάν και να με απαξιώνει ο Τσίπρας, δεν το δέχομαι. Εγώ δεν δείλιασα μπροστά στις επιθέσεις ολόκληρης της Ρωσίας, του Πούτιν, θα δεχθώ αυτή τη συμφωνία εις βάρος μου; Απατάσθε».

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Νίκος Παπαχρήστου, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, διέψευσε πως ο Πατριάρχης είχε τέτοιο διάλογο με τον Έλληνα υπουργό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πληροφορίες και δήθεν αποσπάσματα της διαλογικής συζητήσεως του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου με τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» ανέφερε ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.