ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συγχαρητήρια επιστολή του Μόσχας Κυρίλλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Συγχαρητήρια επιστολή του Μόσχας Κυρίλλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος ευχήθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη με μία θερμή επιστολή συγχαρητηρίων, με αφορμή την ανάδειξή του σε Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Η επιστολή του Μόσχας Κυρίλλου αναφέρει:

Εξοχώτατον Πρωθυπουργόν της Ελληνικής Δημοκρατίας

Κύριον Κυριάκον Μητσοτάκην

Εξοχώτατε,

Επί τη αναδείξει Αυτής εις την υψηλήν θέσιν του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας προσφέρω Αυτή τας εγκαρδίους μου συγχαρητηρίους ευχάς και προσρήσεις.

Μεγάλη είναι η ευθύνη, ήτις ανετέθη εις το πρόσωπον Αυτής διά την περαιτέρω οικονομικήν, κοινωνικήν και πολιτικήν ανάπτυξιν της χώρας. Μετά Αυτής οι κάτοικοι της Ελλάδος συνδέουν τας προσδοκίας αυτών διά την εμπέδωσιν της σταθερότητος, την οικοδόμησιν της ειρήνης και της πολιτικής ομονοίας.

Η φιλία πολλών αιώνων μεταξύ των ημετέρων λαών ερείδεται εις μεγάλον βαθμόν επί της κοινής πίστεως και της προσηλώσεως εις τας Ορθοδόξους παραδόσεις. Εκφράζω την ελπίδα ότι εν τω έργω Αυτής ιδιαίτερον ενδιαφέρον Αύτη θα επιδεικνύει διά την προώθησιν των πνευματικών και των πολιτιστικών δεσμών μεταξύ της Ελλάδος και της Ρωσσίας.

Εύχομαι Αυτή δυνάμεις, συναντίληψιν παρά Θεού και επιτυχίας εις το επικείμενον έργον, ενώ πάσι τοις κατοίκοις της Ελληνικής Δημοκρατίας ευημερίαν και ειρήνην.

Μετά σεβασμού, διατελώ.

ο Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κύριλλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.