ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Εξελέγησαν νέοι Μητροπολίτες Ιταλίας, Ισπανίας και Κολωνίας από το Οικ.Πατριαρχείο

Εξελέγησαν νέοι Μητροπολίτες Ιταλίας, Ισπανίας και Κολωνίας από το Οικ.Πατριαρχείο

Νέους Μητροπολίτες ανέδειξε η σημερινή συνεδρίαση της Αγίας και Ιεράς Συνόδου στο Φανάρι. Αρχικά, έγινε η εκλογή νέου Μητροπολίτη Ιταλίας όπου νέος Μητροπολίτης Ιταλίας εξελέγη ο μέχρι σήμερα μητροπολίτης Ισπανίας & Πορτογαλίας Πολύκαρπος.

Νέος Μητροπολίτης Ισπανίας, μετά την ανάδειξη του μέχρι πρότινος Ισπανίας Πολύκαρπου σε Μητροπολίτη Ιταλίας εξελέγη ο αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου, Βησσαρίων Κομζιά.

Νέος Μητροπολίτης Κολωνείας (Μικράς Ασίας ) ύστερα από πρόταση του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρεταννίας , εξελέγη ο επίσκοπος Τροπαίου Αθανάσιος, βοηθός επίσκοπος της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων.

Εξαρχία στη Μάλτα

Τη δημιουργία Εξαρχίας στη Μάλτα, η οποία αποκόπτεται πλέον από τη Μητρόπολη Ιταλίας και θα υπάγεται απευθείας στο Φανάρι ανακοίνωσε επίσης η Αγία και Ιερά σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου λέγοντας «αφού προηγουμένως απέκοψεν εκ της δικαιοδοσίας αυτής την Μελίτην (Μάλταν) αποτελούσαν εις το εξής ιδίαν Πατριαρχικήν Εξαρχίαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.