ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο βρέθηκε ο Μεγάλος Μουφτής του Καυκάσου

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο βρέθηκε ο Μεγάλος Μουφτής του Καυκάσου

To Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε σήμερα, ο Σεϊχουλισλάμης και Μεγάλος Μουφτής του Καυκάσου Haji Allahshükür Hummat Pashazade, ο οποίος εδρεύει στο Αζερμπαϊτζάν.

Στα προπύλαια του Πατριαρχείου τον Μεγάλο Μουφτή του Καυκάσου, ο οποίος συνοδευόταν από συνεργάτες του, υποδέχθηκε ο Μ. Πρωτοσύγκελλος Θεόδωρος, πλαισιούμενος από τους κληρικούς της Πατριαρχικής Αυλής.

Είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, κατά την οποία συζήτησαν εκτενώς ζητήματα που άπτονται του διεξαγόμενου ακαδημαϊκού διαλόγου ανάμεσα στην Ορθοδοξία και το Ισλάμ, καθώς και άλλα ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Στη συνάντηση παρέστησαν οι Μητροπολίτες Γέρων Χαλκηδόνος Εμμανουήλ, Γέρων Δέρκων Απόστολος και Καλλιουπόλεως και Μαδύτου Στέφανος, καθώς και οι Καθηγητές κ.κ. Hüseyin Hatemi, Kenan Gürsoy και Bekir Karlığa.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε ότι ο Πατριάρχης και ο Μεγάλος Μουφτής του Καυκάσου γνωρίζονται και συνεργάζονται από ετών μέσα στο πλαίσιο του διαθρησκειακού και διαπολιτισμικού διαλόγου και έχουν συναντηθεί σε συνέδρια στο Μπακού, στην Πόλη και αλλού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.