ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο αρχιραβίνος του Ισραήλ αποκάλεσε «πιθήκους» τους αφροαμερικανούς

Ο αρχιραβίνος του Ισραήλ αποκάλεσε «πιθήκους» τους αφροαμερικανούς

Ως «πιθήκους» χαρακτήρισε τους Αφροαμερικανούς ο αρχιραβίνος του Ισραήλ Yitzhak Yosef κατά της διάρκεια του εβδομαδιαίου του κηρύγματος.

Τη δήλωση αυτή του αρχιραβίνου έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Ynet News.

Ο Yosef, του οποίου η θρησκευτική ιδιότητα είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη στο Ισραήλ, έχει προχωρήσει και στο παρελθόν σε άλλες δηλώσεις όπως όταν ζήτησε από τους πιστούς να σκοτώνουν όποιον Παλαιστίνιο φέρει επάνω του μαχαίρι.

Ο Yosef, έκανε την δήλωσε όταν περιέγραψε μια υποθετική ιστορία της συνάντησης με ένα έγχρωμο αφροαμερικανό στις ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκεί χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη κατηγορία με την εβραϊκή λέξη “kushi”, που αντιστοιχεί στα άτομα σκουρόχρωμου χρώματος και ιδιαίτερα αυτά που κατάγονται από την Αφρική, περιγράφοντάς τα ως «πιθήκους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.