Πάπας προς 19χρονη Βραζιλιάνα: Πελέ ή… Μαραντόνα; (βίντεο)

Πάπας προς 19χρονη Βραζιλιάνα: Πελέ ή… Μαραντόνα; (βίντεο)

Μια πού διαφορετική συζήτηση έγινε ανάμεσα στον Πάπα και μια 19χρονη κοπέλα στο Βατικανό, η οποία κατέληξε σε μια αγκαλιά!

Ως γνωστός ποδοσφαιρόφιλος ο Πάπας έθεσε το αιώνιο δίλλημα σε μια κοπέλα από τη Βραζιλία που ήταν… Πελέ ή Μαραντόνα;

Κατά τη διάρκεια συνάντησής του με μέλη χριστιανικής νεολαίας από την Βραζιλία, ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας είχε μία σύντομη και διαφορετική συζήτηση με μία νεαρή.

Όταν η 19χρονη Άνα Καρολίνα Σάντος Κρουζ, ντυμένη στα χρώματα της Βραζιλίας, πλησίασε τον Πάπα εκείνος την ρώτησε αν είναι Βραζιλιάνα.

Μόλις εκείνη απάντησε θετικά, εκείνος συνέχισε λέγοντας: «Θα σου κάνω μία ερώτηση. Ποιος είναι καλύτερος, ο Πελέ ή ο Μαραντόνα;».

Η νεαρή δίχως να το σκεφτεί πολύ απάντησε: «Ο Πελέ» με τον Πάπα, ο οποίος κατάγεται από την Αργεντινή, να ξεσπάει σε γέλια και να αγκαλιάζει την 19χρονη Άνα για την επιλογή της, παρότι πάει κόντρα στις δικές του εθνικές προτιμήσεις.

Ο ποντίφικας είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και αγαπημένη του ομάδα είναι η Σαν Λορέντζο ντε Αλμάγκρο της Αργεντινής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.